Alege din 10 !

Concursul "Alege din 10 !" s-a desfasurat in luna aprilie 2011. Am acordat premii pentru cele mai bune doua articole:

"Vă spuneam că mi s-a mutat Fukushima-n cap. Zbârnâie ideile, zbârnâi şi eu, parcă sunt o strună întinsă cam prea tare. Ar fi cazul să mă relaxez, că dacă pocnesc nu se ştie în ochii cui sar sau ce nori radioactivi emit.

Şi cum să ma relaxez mai bine decât într-o scurtă-scurtă vacanţă? O pauză de două zile şi o noapte, în care să fug din secolul 21. Să mă plimb pe străzi cu piatră cubică şi să-mi imaginez târgoveţii ce le umpleau în vremuri de demult. Să admir clădiri vechi şi să-mi imaginez duduile ce aşteptau la ferestrele lor un semn de la iubitul cel nesuferit. Să urc în turnuri construite la 1600 şi să-mi imaginez cum dădeau alarma străjerii când câte-un foc izbucnea în mahalale sau cum trăgeau cu archebuzele când vrăjmaşii se apropiau de oraş. Să privesc cu ochii rotunjiţi balanţele, mobilierul şi vesela veche din Muzeul de Istorie a Farmaciei şi să văd cu ochii minţii farmacistul din vechime oficiind în faţa pacientului prepararea vreunei poţiuni miraculoase. Să stau la soare ca o muscă amorţită, să beau ceai verde sau să molfăi pufuleţi fără să mă preocupe rândul de 5 pacienţi, teancul de reţete de preparat sau cele trei comenzi ce mă aşteaptă în depozit una peste alta.

Şi unde să fac asta dacă nu la Sibiu? O singură dată am trecut pe acolo în goana cailor, toamna trecută în drum spre Târgu Mureş. Mi-a plăcut, chiar aşa, în trecere, şi mi-am propus să aprofundez impresiile. Ba chiar, cu cât mă gândesc mai mult, cu atât mi se pune pata mai tare. Hă, motiv în plus de zbârnâit!

Ce mi-a venit, vă întrebaţi? Am dat peste-un concurs, pe imperatortravel.ro, care se cheamă “Alege din 10!”. Concursul este prilejuit de lansarea unor pachete cadou foarte interesante, le găsiţi aici, la Compania cadourilor. În esenţă este vorba de vouchere pentru o cină romantică la un restaurant sau pentru un sejur de o zi la o pensiune. Şmecheria e că “dăruitul” poate alege care să fie destinaţia sau restaurantul din mai multe variante prezentate cochet si profi în pachetul respectiv. Intraţi şi studiaţi-le, mi se par chiar o idee grozavă de cadou. Şi intraţi şi pe pagina concursului, că nu trebuie să ai neapărat blog că să participi."

(...) Articolul complet se gaseste la: http://crisia.net/2011/04/i-need-a-break/ si a fost premiat cu 1 pachet PENSIUNIALESE PREMIUM.

 

"În acest episod nu mai este vorba de gătit, ci despre locul unde poți lua cina. De fapt, este vorba despre un restaurant deosebit unde poți lua o cină romantică.

Înainte de a alege un restaurant, stau foarte mult să cercetez și mă gândesc la detalii care se potrivesc cu seara respectivă. Poate este și din cauza faptului că sunt provincial și nu cunosc multe localuri, dar după această analiză tot timpul am fost mulțumit de alegerile făcute. Un timp petrecut pentru așa ceva nu strică niciodată.

(...) A și… nu uita câteva reguli de bază pentru o cină romantică:

- Conversațiile plăcute încep greu și durează mult

- Trebuie să fii un ascultător activ, dar nu doar pentru a interveni cu o replică isteață.
- Nu contrazice până când nu esti sigur că înțelegi despre ce se vorbește
- Jobul tău nu este subiectul principal al discuției, deci nu insista
- Nu vorbi fără încetare" 

(...) Articolul complet se gaseste la: http://tudoriacob.ro/04/08/echilibru-ep-2/ si a fost premiat cu 1 pachet RESTAURANTEALESE PREMIUM.

 

Am acordat premii si pentru cele mai bune doua comentarii la articolele aparute pe bloguri, premiile constand in cate un pachet  PENSIUNI ALESE PREMIUM si un pachet RESTAURANTE ALESE PREMIUM.

 

Printre criteriile de acordare a premiilor am inclus originalitate, creativitate, corectitudine si rezolvarea sarcinii de concurs. 

 

Multumim tuturor participantilor! 

  
  

  

Pret

  

  

Marturiile clientilor

 

Multumim, sunt foarte bine realizate, o sa mai apelam cu siguranta la voi!

Maria B.

Vezi mai multe marturii
 
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!